m cociuba testimoniale montessori

M. Cociuba

„Pentru cei 2 copii ai nostri Montessori ofera tot ceea ce am cautat la o gradinita si ulterior la o scoala primara: pedagogi calificati, profesionisti si intelegatori.

Altfel spus, copii nostri sunt incantati, de abia asteapta sa mearga la gradinita, povestesc cu drag toate experientele de acolo. Mai ales in perioada pandemiei, au demonstrat cat de bine sunt organizati – de la testare, preventie pana la comunicare.

Pentru noi ca parinti, cred ca este foarte important sa vedem cum copilul se dezvolta si cred ca un factor important este faptul ca invata dupa metodologia Montessori si au sansa de a dezvolta intr-un mediu cald, calm si foarte bine gandit.

Va multumesc.”

Ramona-Ilie

R. Ilie

„Avem 3 copii la Montessori și suntem în al 6-lea an de Montessori. Pentru noi se potrivește perfect cu ceea ce ne dorim noi pentru copiii noștri. Sunt responsabili, capabili să decidă și să își asume deciziile și mai ales au încredere în ei. Este mediul în care copiii noștri cresc, își petrec aproximativ 10 ore de luni până vineri acolo (8-18) mediul în care învață, se dezvoltă și ce este cel mai important devin Ei. Nu există cuvinte inventate care să transmită recunoștința ce o am pentru această instituție și pentru fiecare om de acolo. Mediul în care un copil crește este extrem de important, formează adultul ce va deveni.”

Anamaria-Cornea

A. Cornea

“De ce Montessori Haus?

Montessori pentru că utilizează potențialul copilului ca individ, pentru că el înțelege prin fapte ce înseamnă compasiune, dragoste, disciplină, independența dobândită în mod natural.

Pentru că respectă regulile Mariei Montessori, pentru că personalul este profesionist, dar în același timp dedicat sufletește, pentru infrastructura pe care o oferă clădirea în care își desfășoară activitatea, pentru că încearcă să cunoască fiecare familie în parte și nu în ultimul rând, face în așa fel încât copilul să vină și să plece de acolo cu bucurie, iar asta este până la urmă tot ce își poate dori un părinte.”

Bogdan-Ilie

I. Bogdan

“Trebuie să înțelegem – Copiii sunt extrem de sensibili la modul în care adulții se comportă în preajma lor și cu ei”. De aceea, pentru ca un copil să se dezvolte armonios și sănatos este nevoie de un mediu special gândit și creat centrat pe nevoile specifice ale copilului, iar adulții în preajma cărora crește și se dezvoltă copilul trebuie să fie conștienți și pregătiți pentru influența lor majoră pe care o au asupra copilului. Montessori Haus Timisoara este mediul special creat și gandit, cu oameni dedicați și pregătiți pentru a servi copiii pe drumul acestora în a deveni adulți încrezători în propriile lor personalități. Mulțumesc și vă recomand cu drag!”

Cati-Gaspar

C. Gașpar

„Pentru familia noastră, grădinița și școala Montessori reprezintă cel mai de încredere partener în creșterea și educația copiilor noștri, exercitând un rol important în formarea lor pentru viață.

Mulțumim Montessori Haus Timișoara!”